EX ORIENTE FILM

Domluvte si schůzku s významnými zahraničními lektory v Jihlavě

8. 10. 2015

Autor: Veronika Lišková

Při příležitosti konání MFDF Ji.hlava pořádá Institut dokumentárního filmu druhé setkání workshopu Ex Oriente Film, které bude probíhat od 26. do 31. října v hotelu Gustav Mahler a kině Dukla. Program workshopu nabídne několik výjimečných přednášek, projekcí i masterclassů, které budou otevřeny dokumentárním profesionálům i zájemcům z řad veřejnosti.


Čeští režiséři a producenti si mohou domluvit konzultaci svých projektů s hlavními zahraničními lektory workshopu – programovým ředitelem European Documentary Network Mikaelem Opstrupem a režisérem, producentem, dramaturgem a bývalým commissioning editorem finské televizní stanice YLE Iikkou Vehkalahtim. Konzultace pro české režiséry a producenty budou probíhat dne 30.10. od 16:00 – 17:30 v hotelu Gustav Mahler (ul. Křížová 4, Jihlava). V případě zájmu o konzultace se, prosím, obraťte na Kristýnu Balaban na kbalaban@dokweb.net nejpozději do pondělí 12. října. Nutným předpokladem pro účast na konzultacích je zaslání námětu na připravovaný dokumentární film v anglickém jazyce.

Zájemci z filmových institucí, produkčních a distribučních společností a studenti filmových škol se současně mají možnost zapojit do celého šestidenního programu workshopu v roli observerů a zúčastnit se kromě masterclassů, přednášek a případových studií také uzavřených dílen a konzultací, které probíhají mezi účastníky workshopu a lektory. V případě zájmu o účast na druhém setkání workshopu Ex Oriente Film v Jihlavě v roli observera či observerky kontaktujte Kristýnu Balaban na kbalaban@dokweb.net nejpozději do pondělí 12. října.

Podrobný program workshopu najdete zde.
Celý program workshopu Ex Oriente Film probíhá v anglickém jazyce.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace