ČESKÝ DOKUMENT

Pro české producenty: nabídka účasti na trhu DOK Co-Pro Market 2017 v Lipsku

13. 6. 2017

Autor: Anna Kaslová

Institut dokumentárního filmu ve spolupráci s DOK Co-Pro Market nabízí 2 - 4 místa českým producentů s celovečerním dokumentárním projektem ve fázi vývoje či výroby na koprodukčním trhu v Lipsku, který se koná na konci října v rámci filmového festivalu DOK Leipzig.

Letošní ročník trhu je zaměřený na koprodukci s Beneluxem, účast tedy zúročí také producenti hledající pro svůj projekt koprodukčního partnera z Belgie, Nizozemí anebo z Lucemburska. Díky podpoře Státního fondu pro podporu kinematografie nabízí IDF vybraným českým tvůrčím týmům uhrazení nákladů na pobyt a cestu a částečné uhrazení administrativního poplatku trhu.

Jak se přihlásit
Producenti se sami přihlásí do předvýběru trhu pomocí přihlašovacího formuláře. Přihláška je zdarma. Detailní informace, podmínky přihlašování a formulář přihlášky najdete zde. V případě dotazů ohledně přihlašovacího formuláře kontaktujte prosím Ulrike Schmidt na u.schmidt@dok-leipzig.de.

Kde: International Leipzig Festival for Documentary and Animated Film, Německo
Kdy: 30. a 31. října 2017
Producent s vybraným projektem získá: slevu na administrační poplatek od DOK Leipzig a od IDF. Navíc 2x industry akreditaci zdarma.
Producent tedy hradí: administrativní poplatek po slevě celkem 120 Euro + 7%VAT
Potvrzení účasti tvůrců IDF: do 20. září 2017
Uzávěrka přihlášek: 1. srpna 2017.

Producenti vybraných projektů budou kontaktováni zástupcem DOK Co-Pro trhu v polovině září 2017.

Více informací najdete zde. Pokud máte ohledně nabídky jakékoli dotazy, obraťe se prosím na Annu Kaslovou (anna@dokweb.net).

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace