ČESKÝ DOKUMENT

DAFilms pustí na vaše obrazovky dokumenty předních českých filmařů

13. 9. 2017

Autor: Marta Jallageas

U příležitosti Večera s českým dokumentem vznikl ve spolupráci s VoD portálem DAFilms kurátorský výběr celkem patnácti snímků od předních tuzemských filmařů.

V týdnech od 11. do 24. září si mohou diváci vybrat z celkem patnácti filmů. Do tuzemského výběru se dostaly dva dokumenty od předního českého režiséra Víta Klusáka: portrét o neonacistovi Svět podle Daliborka nebo Matrix AB o politikovi a podnikateli Andreji Babišovi, příběh herečky Lídy Baarové od dvojice Helena Třeštíková a Jakub Hejna i pohled do mafiánského podsvětí ve filmu Zákon Helena od Pery Nesvačilové. 

Podrobný seznam titulů najdete zde.

V rámci partnerství s portálem DAFilms nabízíme 30% slevu na měsíční předplatné. Při koupi zadejte kód "VecerCZDoku2017" a sleva se automaticky načte. Tento kód je platný do 13. 10. a sleva se odečítá každý měsíc až do zrušení předplatného.

Večer s českým dokumentem se koná v pondělí 25. září od 18.30 v pražském kině Světozor a je organizován Institutem dokumentárního filmu ve spolupráci s Czech Film Center. Diváci se mohou těšit na unikátní prezentaci připravovaných českých dokumentárních filmů a předpremiéru celovečerního snímku Máma z basy.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace