Training

Ex Oriente Film

Workshop 1 Terst

1. Ex Oriente Film workshop: "Out of the Comfort Zone – Vision, Space, Story“
Místo: Terst, Itálie
Datum: 17.–23. června 2018

Během prvního setkání se účastníci věnují hlavně tematickým aspektům svého dokumentárního projektu. Zaměřují se zejména na námět a protagonisty filmu a na rozbor silných a slabších stránek projektu a jeho posouzení v mezinárodním kontextu. Zpracovávají současně návrh základního plánu pro strategii produkce a financování filmu v rámci mezinárodního filmového trhu (dostupných grantů, možných vkladů TV stanic, crowdfundingu). Vývoj projektů probíhá jak ve skupinových dílnách, tak při individuálních konzultacích, kdy účastníci získávají zpětnou vazbu od předních zahraničních tvůrců a odborníků.

19.–21. června 2018 se poprvé v historii společně s Ex Oriente Film uskuteční RE-ACT workshop, který je otevřen kreativním týmům (režisérům a producentům), jejichž dokumenty jsou ve fázi vývoje. Cílovou skupinu tvoří partnerské země/regiony: Slovinsko, Chorvatsko a Friuli Venezia Giulia. Uzávěrka pro přihlašování projektů je 20. dubna 2018. Více informací najdete na webu RE-ACT workshopu.

 


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace