transmédia

East Doc Interactive

O projektu

Deadline pro přihlašování: 12. listopadu 2018 


Pět vybraných interaktivních, cross-mediálních nebo VR/AR/MR projektů se představí v rámci East Doc Interactive workshopu a prezentace určené zahraničním profesionálům z oblasti digitálních médií a interaktivních webových projektů, zástupcům televizí, online médií, fondů a konzultantů na poli interaktivního vyprávění. East Doc Interactive je pětidenní workshop kombinovaný s networkingem. Tři nejpokročilejší projekty budou prezentovány během East Doc Interactive pitchingu v rámci East Doc Fóra, které je klíčovým místem pro vytváření nových partnerství, zajištění dalšího financování, ale i získání zpětné vazby co se týče mezinárodního trhu.

Prezentace je otevřená všem typům interaktivních projektů, zahrnující jakékoliv projekty s inovativním přístupem k příběhu, jeho zpracování a formě. Stejně tak je určena i pro projekty jak cross-mediální, rozvíjející nové možnosti vyprávění, lineární dokumenty s interaktivní webovou částí, webdocs, multimediální projekty i virtuální realitu. Projekty mohou být v jakékoliv fázi vývoje, produkce nebo post-produkce. Výzva není určena pro dokončené projekty.

Ve spolupráci s id w | interactive documentary workshop (CH), IDF vytváří síť pro výměnu know-how a zkušeností na poli interaktivních dokumentárních děl s cílem pomoci tak tvůrcům vyvíjet, produkovat a distribuovat své interaktivní projekty.

Kdy: 9.–14. března 2019

Kontakt:
Zdeněk Blaha / Manažer: zdenek@dokweb.net


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace