trh

East Silver

East Silver Karavana

East Silver Karavana je projektem zaměřeným na podporu festivalové distribuce dokumentárních snímků ze střední a východní Evropy. Tento region totiž skrývá celou řadu výrazných talentů, kteří často zůstávají mimo pozornost mezinárodního publika. East Silver Karavana představuje výběr nejzajímavějších titulů z trhu s vysokým potenciálem pro mezinárodní festivaly.

Tyto filmy (v průměru 30 titulů) jsou během roku přihlašovány na mezinárodní filmové festivaly ve snaze napomoci jejich zviditelnění. Díky neustále se rozrůstající síti partnerských festivalů se zvyšují i šance na uvedení těchto filmů na zahraničních festivalech (v současnosti putuje Karavana na více než 120 filmových festivalů). Pokud máte nový film, neváhejte nás kontaktovat.

East Silver Karavana přitom slouží i festivalovým dramaturgům v lepší orientaci na východoevropské scéně, protože se snaží vyhovět přímo jejich programovým potřebám. Díky online videotéce mají neustálý přístup k novým filmům, navíc můžeme vyhovět i konkrétním programovým potřebám a doporučit filmy podle určitých tematických klíčů.

Aktuální seznam filmů v East Silver Karavaně.

Kontakty:
Walter Nagy / Koordinátor: walter@dokweb.net


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace