EAST DOC PLATFORM

Přihlaste své projekty na East Doc Platform 2019

1. 9. 2018

Autor: Veronika Zýková

Přihlašujte své dlouhometrážní, krátké i interaktivní projekty na East Doc Platform 2019!
East Doc Platform je největší platformou svého druhu umožňující navázat spolupráci s mezinárodními partnery pro koprodukci, financování a distribuci dokumentárních projektů ze střední a východní Evropy. Každoročně se zde více než stovce klíčových producentů, televizních i festivalových dramaturgů a distributorů z celého světa představí přes 120 dokumentaristů a producentů.

Kdy: 9.–15. března 2019
Kde: Praha, ČR
Uzávěrka pro přihlašování: 12. listopadu 2018
>>PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ<<

DLOUHOMETRÁŽNÍ PROJEKTY jsou zvány na 18. ročník East Doc Fóra. Nejstarší a největší pitchingové fórum ve středo- a východoevropském regionu proběhne 14.–15. března 2019. Transmediální a VR projekty jsou prezentovány na pitchingu East Doc Interactive, jenž je nedílnou součástí Fóra.

Od roku 2001 bylo s přímou podporou East Doc Fóra dokončeno vice než 170 dokumentárních filmů, včetně oceňovaných snímků Over the LimitAž přijde válkaSofia’s Last AmbulanceVillage Without WomenUkrainian SheriffsŠvéd v žigulíku nebo Brothers

East Doc Market nabízí možnost setkat se s více než 100 zástupci mezinárodních fondů, televizí, distributorů a festivalů během předem sjednaných individuálních schůzek. Během dvou dnů proběhne více než 400 naplánovaných schůzek.

KRÁTKOMETRÁŽNÍ PROJEKTY lze přihlašovat na East Doc Shorts, novou formu krátkometrážního dokumentárního pitche, která se uskuteční na East Doc Platform a bude zaměřena na poskytnutí networkingových příležitostí tvůrcům krátkých dokumentů.

East Doc Platform pořádá Institut dokumentárního filmu ve spolupráci s Mezinárodním festivalem dokumentárních filmů s lidskoprávní tematikou Jeden svět.

Více informací včetně přihlašovacího formuláře najdete ZDE.

Těšíme se na vaše projekty!

Kontakty:
Zdeněk Blaha / Manažer East Doc Platform: zdenek@dokweb.net
Veronika Zýková / Public Relations: vzykova@dokweb.net

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace