ČESKÝ DOKUMENT

IDF

IDF spouští e-shop

28. 1. 2021

Autor: IDF

V roce 2021 Institut dokumentárního filmu (IDF) slaví 20 let. Toto výročí připomene řada akcí, ale už teď dal sobě i svým fanouškům dárek v podobě e-shopu, v němž si můžete koupit skvělá trička, která vytvořili grafický designér Bohdan Heblík a výtvarník Jiří Votruba. E-shop samozřejmě nabízí i dárkové předměty s novým logem KineDoku, který je nedílnou součástí IDF. V nabídce jsou také batohy a tašky, psací potřeby, zápisníky, diáře a propisky. Pro všechny lidi v pohybu má IDF na cesty termohrnky a lahve na vodu a nechybí samozřejmě ani stylové roušky. Podpořit činnost IDF lze také zakoupením speciálních balíčků Docufan, Docufreak a Documaniac.

Podarujte sebe nebo své blízké dárkem z kolekce IDF a podpořte tak dokumentární film!

IDF se věnuje středo- a východoevropským dokumentům od rané fáze jejich vzniku po dokončení, organizuje projekce, přednášky, diskuze a workshopy s tvůrci a odborníky. Oslovuje nejen fanoušky filmů, kulturní nadšence a filmové profesionály, svou činnost představuje v poslední době také široké veřejnosti a nově spolupracuje rovněž s vybranými středními školami na projekcích a diskuzích se pro studenty.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace