IDF INDUSTRY SESSIONS

ONLINE

Masterclass Miriam Cutler (10. 2. od 18:30)

1. 2. 2021

Autor: Veronika Zýková

Další část ze série IDF Industry Sessions přinese Masterclass Miriam Cutler moderovanou Georgem Cremaschim. Připojte se živě 10. února od 18:30.

Miriam Cutler je hudební skladatelka s vášní pro dokument, na svém kontě má tři nominace na Emmy a řadu ocenění. Ve své masterclass nazvané The Art of the Musical Narrative in Documentary Film (Umění hudebního narativu v dokumentárním filmu) se s námi podělí o své bohaté zkušenosti s komponováním pro dokumenty, zejména se zaměří na spolupráci filmových tvůrců a tvůrkyň s hudebními skladateli a skladatelkami.

Masterclass nabídne také ukázky z děl Miriam, na kterých ukáže různé přístupy a způsoby, jakými lze využít hudby k vyprávění příběhu. Masterclass moderuje George Cremaschi, vynikající hudebník a pedagog na FAMU.

Facebooková událost

Doporučená četba:
'Minding Your Beats and Cues: Tips for Working with a Composer' by Miriam Cutler
K dispozici online: https://www.documentary.org/feature/minding-your-beats-and-cues-tips-working-composer
(Stáhněte si článek zde v pdf)

Navštivte stránky American Film Showcase, kde se dozvíte o Miriam Cutler více. Doporučujeme vaší pozornosti také web Miriam Cutler.

IDF Industry Sessions organizuje Institut dokumentárního filmu. Masterclass Miriam Cutler laskavě podpořil Velvyslanectví USA v České republice a American Film Showcase. Za podporu děkujeme také Kreativní Evropě MEDIA, Státnímu fondu kinematografie a Ministerstvu kultury České republiky. Masterclass se uskuteční ve spolupráci s FAMU.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace