ONLINE

Willie - projekce dokumentu a diskuze

20. 2. 2021

Autor: American Film Showcase

Zúčastněte se 23. 2. od 15:00 diskuze o rasové nerovnosti, spravedlnosti a inkluzi v kultuře a sportu. Hlavním hostem bude Willie O’Ree, první černošský hráč v historii NHL. Spolu s ním vystoupí tvůrci kritikou oceňovaného dokumentu Willie – režisér a koproducent Laurence Mathieu-Leger a koproducent Bryant McBride. Diskuse se zúčastní také Blake Boldenová, první Afroameričanka v Národní ženské hokejové lize (NWHL) a současná skautka týmu LA Kings. Moderátorem panelové diskuse bude Anson Carter, bývalý hokejový reprezentant Kanady a současný analytik televizní stanice NBC Sports.

Facebooková událost
Registrace pro zhlédnutí filmu



Před diskusí doporučujeme zhlédnout film Willie, na který vás zveme. Můžete si ho pustit kdykoli od pátku 19. února od 9.00 hodin do soboty 27. února do 8.59 hodin. Po registraci pro stream dokumentu obdržíte automatickou odpověď s odkazem na online panelovou diskusi. Odkaz vás zavede na úvodní stránku, kde vám tlačítko “Enter Livestream” umožní sledovat diskusi na platformě Zoom.

Diskuse proběhne v angličtině, film bude k dispozici s českými titulky.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace