KINEDOK

ONLINE

KineDok a AFS uvádí: Making Waves + diskuze

17. 4. 2021

Autor: Veronika Zýková

KineDok ve spolupráci s American Film Showcase a Velvyslanectvím USA v České republice uvádí ceněný film režisérky Midge Costin Making Waves: The Art of Cinematic Sound (2019), ve kterém vás do tajů filmového zvuku zasvětí hollywoodská režijní i zvukařská špička. Těšit se můžete také na celou řadu filmových ukázek. Snímek můžete sledovat zdarma od 23. do 27. 4. a v pondělí 26. 4. si nenechte ujít diskuzi se sedminásobným držitelem Českého lva, sound designerem, hudebním skladatelem a producentem Pavlem Rejholcem a producentkou a scenáristkou filmu Making Waves Bobette Buster.

Snímek v anglickém znění s českými titulky bude na území České republiky k dispozici ZDARMA od pátku 23. dubna (6:00) do úterý 27. dubna (23:59) přes Eventive. Zaregistrujte se zde. Následně vám přijde link, na kterém film můžete sledovat.

V pondělí 26. dubna v 19:00 se připojte na Facebooku KineDoku nebo IDF k diskuzi se scenáristkou/producentkou snímku Bobette Buster a sound designerem Pavlem Rejholcem. Diskuze se uskuteční v angličtině.

Stream diskuze
Facebooková událost

Making Waves chytlavě představuje filmový zvukový design a jeho historii i současnost. Své zkušenosti přiblíží George Lucas, Steven Spielberg, Barbra Streisand, David Lynch, Robert Redford, Ang Lee, Sofia Coppola a další výrazné osobnosti.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace