KINEDOK

American Film Showcase: Satan & Adam

16. 6. 2021

Autor: Anna Jurková

Ve spolupráci s American Film Showcase a Velvyslanectvím USA v České republice vás zveme na oceňovaný film režiséra V. Scotta Balcereka Satan & Adam dokumentující dvě dekády přátelství a hudební spolupráce mezi stárnoucím bluesovým kytaristou Satanem a studentem a hudebníkem Adamem. Sledujte film zdarma od 18. do 22. června.

Film bude možné sledovat zdarma s anglickými titulky na území České republiky od pátku 18. června od 6:00 do úterý 22. června do 23:59. Napište nám na films@kinedok.net a vzápětí obdržíte link ke zhlédnutí filmu.



Časosběrný dokument mapuje neobvyklé přátelství mezi stárnoucím bluesovým kytaristou Satanem (Sterling Magee) a studentem a hudebníkem Adamem Gusowem. K afroamerickému muzikantovi, hrajícímu od osmdesátých let v ulicích Harlemu, se připojuje židovský student z prestižní univerzity. Oba musí překonat různé výzvy, aby své přátelství udrželi pohromadě. Dokument nabízí 80 minut plných oslavy hudby a spojení, která se vytvářejí při spolupráci umělců a konfrontaci rozdílných světů.

Facebooková událost

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace