TRUE STORY PODCAST

ONLINE

Global Impact with THE WHY Foundation (15. září)

9. 9. 2021

Autor: Veronika Zýková

Ve středu 15. září v 18:00 se můžete těšit na další díl série IDF Industry Sessions! Mette Hoffmann Meyer (ředitelka nadace THE WHY) a zkušená producentka Julianna Ugrin (V zajetí) se zapojí do diskuse o dopadových kampaních. Moderace: Bára Hudečková (Jeden svět).

Facebooková událost


Plánujete vytvořit dopadovou kampaň pro svůj nový dokumentární projekt? Chcete, aby váš film viděly tisíce lidí po celém světě? Chcete vědět, jak můžete do své dopadové kampaně zapojit vysílací společnosti a místní iniciativy? Pokud je odpověď ano, je tato IDF Industry Session určena právě vám!

Od Mette Hoffmann Meyer, ředitelky THE WHY Foundation, se dozvíme, co znamená distribuovat dokumentární film po celém světě. Na co musíte myslet z hlediska globálního publika, jeho možností vidět váš film a porozumět mu. Své zkušenosti přiblíží také Julianna Ugrin, velezkušená producentka z Maďarska, jejíž dokumentární film V zajetí (A Woman Captured) je součástí kolekce Why Slavery? Znát jej můžete z kolekce KineDoku a aktuálně jej s anglickými titulky můžete zhlédnout na YouTube.



Nadace THE WHY má bohaté zkušenosti s distribucí a produkcí dokumentárních filmů zaměřených na lidská práva. Jejich cílem je zajistit všem lidem volný přístup k nezávislým médiím založeným na faktech a snaží se oslovit i diváky, kteří jsou negramotní a nemají přístup k internetu. Jaké šance mají filmy ze střední a východní Evropy na zařazení do kolekce THE WHY?

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace