IDF INDUSTRY SESSIONS

ONLINE

Případová studie Nové šichty už ve středu 20. 10.

18. 10. 2021

Autor: Veronika Zýková

Nenechte si ujít další ze série IDF Industry Sessions, tentokrát je na programu inspirativní povídání s režisérem Jindřichem Andršem a dokumentárním expertem Mikaelem Opstrupem. Všichni tři se potkali na workshopu Ex Oriente Film, kde byl vyvinut snímek Nová šichta, který sbírá festivalová ocenění a je nyní také součástí East Silver Karavany.

Jedná se o první ze série IDF Industry Sessions, v níž představujeme režiséry a producenty úspěšných dokumentárních projektů a lektory. kteří se setkali během workshopu Ex Oriente Film pořádaného Institutem dokumentárního filmu. Filmové profesionály, kteří měli na projekt největší vliv, vybírá tým režisérů a producentů.

Doufáme, že tento tvůrčí dialog bude inspirativním příkladem pro další filmaře, kteří mají rozpracované projekty nebo jsou uprostřed výroby. Budeme se zabývat celým tvůrčím procesem a zaměříme se na otázky týkající se spolupráce (i když někdy palčivé), která může ke konečnému výsledku dokumentárního projektu hodně přispět.


 

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace