EAST DOC PLATFORM

IDF INDUSTRY SESSIONS

ONLINE

Creative Dialogue: Museum of the Revolution (10. 11.)

31. 10. 2021

Autor: Veronika Zýková

Nenechte si ujít další tvůrčí dialog ze série IDF Industry Sessions živě na našem Facebooku 10. listopadu od 17:00. Hovořit o vítězném projektu East Doc Platform 2019, který nyní čeká světová premiéra na IDFA, budou režisér Srdjan Keča, producentka Vanja Jambrović a tutor/koproducent Lukáš Kokeš.

Doufáme, že tento tvůrčí dialog bude inspirativním příkladem pro další filmaře, kteří mají rozpracované projekty nebo jsou uprostřed výroby. Budeme se zabývat celým tvůrčím procesem, různými způsoby spolupráce včetně koprodukce. Lukáš Kokeš, tutor projektu, se stal koproducentem za produkční společnost nutprodukce. Budeme také hovořit o očekáváních ohledně distribuce a prodeje, která mají režisér, producent a koproducent, protože film se v listopadu 2021 vydá na svou festivalovou pouť.


Facebooková událost
Live stream

MUSEUM OF THE REVOLUTION
Na pozadí proměňujícího se Bělehradu vás vizuálně silný film zavede do světa žen různých generací, které mezi sebou mají silná pouta.

Režie Srdjan Keča
Produkce Vanja Jambrovic (Restart), Srdjan Keča (UZROK)
Koprodukce Lukáš Kokeš (nutprodukce)
Kamera Srdjan Keča
Střih Hrvoslava Brkušić, Srdjan Keča

Srbsko, Chorvatsko, Česká republika 2021, 91 min.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace