IDF INDUSTRY SESSIONS

ONLINE

Pusťte si záznam přednášky Liny Srivastavy

6. 12. 2021

Autor: Veronika Zýková

Pusťte si záznam přednášky stratéžky sociálních inovací Liny Srivastavy ze série IDF Industry Sessions. Moderuje Margje de Koning, umělecká ředitelka Movies that Matter.

Kampaně zaměřené na sociální angažovanost a strategie dopadu jsou ve středoevropské a východoevropské dokumentární tvorbě zastoupeny velmi málo. Přitom tématům a námětům filmových projektů by zařazení takové strategie často velmi prospělo. O svých zkušenostech hovoří zakladatelka Center for Transformational Change Lina Srivastava a umělecká ředitelka Movies that Matter.



Přednáška a webinář Liny Srivastavy jsou organizovány s laskavou podporou Velvyslanectví USA v České republice a American Film Showcase.

IDF Industry Sessions a webináře organizuje Institut dokumentárního filmu s finanční podporou programu Kreativní Evropy MEDIA, Ministerstva kultury České republiky a Státního fondu kinematografie.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace