Rozhovor

TRUE STORY PODCAST

ONLINE

True Story, epizoda 27: Svatý otec

12. 1. 2022

Autor: Veronika Zýková

Rumunský režisér, střihač a kameraman Andrei Dascalescu hovoří o svém osobním filmu Svatý otec o rodičovství a vztahu k dlouho ztracenému otci, a také tom, jak covid změnil uvedení filmu a na čem aktuálně pracuje. Snímek Svatý otec je k dispozici na HBO GO.



Poslechněte si podcast True Story podcast na Soundcloudu | Spotify | Apple Podcasts | Podbean | Anchor 

O filmu
Režisér Andrej a jeho přítelkyně Paula zjistí, že se stanou rodiči. Vzhledem k tomu, že si nastávající matka nepřevzala ze své nefunkční rodiny vhodné rodičovské vzorce, musí se budoucí otec usmířit se svým dávno ztraceným tátou, který je nyní mnichem na hoře Athos. Andrej začne navštěvovat klášter, aby vyřešil záhadu kolem odchodu jeho otce, který ho opustil, když mu bylo pouhých šest let. Mohl by tak najít klíč k tomu, jak se stát otcem, kterého nikdy neměl? Jak těhotenství postupuje, touha najít odpovědi a dosáhnout usmíření vytváří prostor pro něco mnohem smysluplnějšího - příchod krásné holčičky.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace