IDF INDUSTRY SESSIONS

ONLINE

Diskuze o filmových cenách Vyhraje ten nejlepší? (2. 2. od 17:30)

25. 1. 2022

Autor: Veronika Zýková

Ve středu 2. února 2022 od 17:30 si nenechte ujít první letošní IDF Industry Session věnované filmovým cenám, konkrétně Českému lvu a Cenám české filmové kritiky. Hosty budou producent Pavel Strnad, režiséři Martin Mareček a Miro Remo a filmová publicistka Iva Přivřelová. Moderuje Pavel Sladký.

Facebooková událost

Jaký je váš nejoblíbenější český dokumentární film roku 2021? Je mezi nominovanými na Českého lva a Ceny české filmové kritiky? Mají akademie a kritici/kritičky stejný vkus a dokáží opravdu ocenit ten nejlepší kreativní dokument? Jakým způsobem ovlivnila stále nekončící pandemie COVID-19 letošní dokumentární filmovou produkci a přinesla také něco pozitivního? Co přineslo vítězství v Českých lvech a Cenách české filmové kritiky oceněným režisérům a režisérkám?

O těchto a mnoha dalších otázkách budou diskutovat filmová publicistka a členka výboru Sdružení české filmové kritiky Iva Přivřelová, producent a člen prezidia České filmové a televizní akademie Pavel Strnad a režiséři oceněných snímů Martin Mareček (Síla, 2021, Dálava, 2019) a Miro Remo (Láska pod kapotou, 2021, Richard Müller: Nepoznaný, 2016). Moderace se ujme filmový kritik Pavel Sladký.

Diskuze volně navazuje na loňské IDF Industry Session věnované problematice filmových cen (ke zhlédnutí zde: https://www.facebook.com/IDFPragueCZ/videos/764495621085457).

Filmy

Dálava
zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace