EAST DOC PLATFORM

Rozhovor

TRUE STORY PODCAST

ONLINE

True Story, epizoda 32: Vlad Ketkovič

21. 2. 2022

Autor: Veronika Zýková

Producent Vlad Ketkovič hovoří v podcastu True Story o současné situaci v Rusku, o začátcích své producentské dráhy, úspěšném filmu Život Ivanny (r. Renato Borrayo Serrano), novém projektu Šaman VS Putin (r. Beata Bubenec) a mnohém dalším.


Poslechněte si podcast True Story podcast na Soundcloudu | Spotify | Apple Podcasts | Podbean | Anchor 



Tento dokumentární film je věnován životu a cestě Alexandra Gabyševa, neobvyklého jakutského šamana. Dostalo se mu zjevení od Boha, že ruský prezident Vladimir Putin je démon a musí být z Kremlu vymítán, aby v Rusku a na celém světě nastala nová a světlejší éra. Za tímto účelem musí šaman do roku 2021 dorazit do Moskvy.



Ivanna je mladá něnecká žena a matka pěti dětí žijící v ruské Arktidě. Rozhodne se vzít svůj život do vlastních rukou, emancipovat se od násilnického vztahu s manželem a opustit tradiční způsob života v tundře a emigrovat do města za lepším životem. S velkou intimitou a empatií líčíme Ivanin boj a její pocity při tomto přechodu.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace