KINEDOK

Online projekce a diskuze: Sólo

23. 2. 2022

Autor: Anna Jurková

Pokud máte zájem o zhlédnutí dokumentu Sólo zdarma, kontaktujte nás na films@kinedok.net nebo na Instagramu (@kinedok_cz) či Facebooku (@KineDok CZ) a obratem Vám pošleme link k online zhlédnutí. Film bude dostupný s anglickými titulky na území všech KineDok zemí (Česká republika, Slovensko, Chorvatsko, Rumunsko a Maďarsko) do úterý 1. března.

V pondělí 28. února se k filmu uskuteční online diskuze v angličtině na Facebooku KineDok International od 19:00. Těšit se můžete na Janu Muranskou, psycholožku a výkonnou manažerku RATA Centra, která má bohaté zkušenosti s arteterapií. Diskuse se zúčastní také muzikoterapeutka a psycholožka Dajana Miloš.

Sólo

Režie: Artemio Benki, 2019, Česko, Francie, Argentina, 84 min


Vášnivý a něžný cit Martína Anibala Perina pro hru na klavír zaujal řadu světových hudebníků, kteří s ním koncertovali více než třistakrát. Když však během práce na své skladbě La Flor Martín prodělá kolaps, požádá o umístění do psychiatrického zařízení El Borda, kde nakonec před svým návratem na pódia stráví čtyři roky.

Facebooková událost

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace