EX ORIENTE FILM

Přihlášky na Ex Oriente Film 2016 byly uzavřeny

5. 5. 2016

Autor: Barbora Holková

Přihlášky na 13. ročník workshopu Ex Oriente Film, organizovaný Institutem dokumentárního filmu, jsou nyní uzavřeny. Děkujeme všem, kteří svůj projekt přihlásili. Těší nás, že počet přihlášených projektů byl v tomto roce rekordní a projekty přicházely z 52 zemí ze všech koutů světa.
V těchto dnech jsou všechny přihlášené projekty pečlivě pročítány a posuzovány členy výběrové komise. Názvy dvanácti vybraných projektů, i případných náhradníků, kteří se zúčastní nadcházejícího cyklu celoročního workshopu, zveřejníme zde na webu i na Facebooku IDF 18. května 2016.

První z celkem tří týdenních setkání workshopu Ex Oriente Film se bude nově konat v malebném chorvatském městečku Split, ve spolupráci s produkční společností Hulahop, ve dnech 27. června až 2. července. O své znalosti a zkušenosti se s účastníky na 1. workshopu podělí a zpětnou vazbu jim v roli tutorů poskytnou mezinárodně uznávaní profesionálové v oblasti dokumentární tvorby; například Emma Davie, Peter Mettler, Ivo Trajkov, Želimir Žilnik, Kateřina Šedá či Iikka Vehkalahti a další.
Ještě jednou děkujeme všem za čas věnovaný přihláškám a těšíme se, s jakými podnětnými tématy se letos setkáme a jaké slibné projekty budeme moci provázet během jejich vývoje.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace