IDF INDUSTRY SESSIONS

ONLINE

Masterclass Miriam Cutler: Umění hudebního vyprávění ve filmu (12. 9.)

5. 9. 2022

Autor: Veronika Zýková

Připojte se 12. září v 18:30 k živé IDF Industry Session Umění hudebního vyprávění ve filmu s Miriam Cutler. Hudební skladatelka, která má na svém kontě 3 nominace na Emmy, bude ve své masterclass diskutovat se střihačkou Annou Johnson Ryndovou o procesech spolupráce při tvorbě dokumentárních filmů. Prostor bude i pro vaše dotazy.

Miriam Cutler miluje dokumenty. Její tvorba zahrnuje tituly uvedené na HBO, CNN, PBS, Sundance, SXSW, na Berlinale, v Tribece, snímky nominované na Emmy a Oscara: RBG, Love Gilda, Gabby Giffords - Won't Back Down, Til Kingdom Come, Dilemma of Desire, Flannery, Dark Money, The Hunting Ground, Ethel, Lost in La Mancha, Thin, Poster Girl, Vito, KingsPoint, Ghosts of Abu Ghraib, A Plastic Ocean, Licensed To Kill a řadu dalších. Koprodukce a hudba: Dark Money, One Lucky Elephant. Dlouhodobá spoluráce: Sundance Documentary Composers Lab, dokumentární porotkyně na Sundance FF, Spirit Awards, AFI ad. Působí v AMPAS Documentary Exec Committee, Film Expert/USC Cinema/US State Department’s American Film Showcase. Dříve: TV Academy Music Branch Exec committee,SCL Board Member a spoluzakladatelka Alliance for Women Film Composers. Působí v radě Reel Change Film Fund - New Music USA. Koprodukovala živá jazzová alba: Joe Williams (nominace na Grammy jako koproducentka), Nina Simone, Shirley Horn, Marlena Shaw. Naposledy se objevila na albu "Women Warriors: Voices of Change", jež získalo cenu Grammy.  

Více informací na miriamcutler.com

Masterclass je organizována ve spolupráci s American Film Showcase a Velvyslanectvím USA v České republice

IDF Industry Sessions se konají s podporou Kreativní Evropy MEDIA, Ministerstva kultury ČR, Státního fondu kinematografie, Magistrátu hl. m. Prahy a APA.

Facebook event

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace