EX ORIENTE FILM

EAST DOC PLATFORM

ČESKÝ DOKUMENT

Jakub Košťál je EAVE Producer 2023

22. 12. 2022

Autor: Veronika Zýková

Producent Jakub Košťál (Bionaut) je zástupcem České republiky na EAVE Producers Workshopu 2023. Z 267 přihlášek z 51 zemí bylo vybráno 56 producentů a producentek z 36 zemí (kompletní seznam je zde). EAVE 2023 přivítá rovněž alumni workshopu Ex Oriente Film Daryu Bassel (Ukrajina), Maria Adamsona (Švédsko), Anetu Zagórskou (Polsko) a Rogera Kramera (Nizozemsko).

Člen České filmové a televizní akademie, člen Mezinárodní akademie televizního umění a věd a držitel mezinárodní ceny Emmy 2020 za seriál #martyisdead. Svou kariéru zahájil v České televizi. Láska k filmu ho přivedla nejprve na FAMU, kde vystudoval produkci, a poté do společnosti Bionaut, kde pracuje jako producent. Dvakrát se zúčastnil programu MIDPOINT Script Development Program a také ACE Training Days 2019. V současné době Jakub pracuje v Bionautu na několika projektech (filmy a seriály). Podílí se na tvorbě časopisu Planet Dark a je velkým fanouškem hobby horsingu.

Projekty:
Hunting the Invisible (r. Johana Ožvold) - ve vývoji / Ex Oriente Film 2021 - East Doc Forum 2022

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace