EAST DOC PLATFORM

Přihlaste své projekty na East Doc Platform 2025

3. 9. 2024

Autor: Barbora Hrubá

Přihlaste své celovečerní dokumentární filmy nebo dokusérie na 14. ročník East Doc Platform, který se uskuteční 13. - 19. března 2025 v Praze během festivalu Jeden svět. Uzávěrka přihlášek je 15. listopadu 2024.

East Doc Platform je největší událost svého druhu, která umožňuje navázat spolupráci s mezinárodními partnery v oblasti koprodukce, financování a distribuce dokumentárních projektů ze střední a východní Evropy. Každoročně se zde klíčoví producenti, televizní i festivaloví dramaturgové a distributoři z celého světa setkávají s dokumentaristy a jejich připravovanými projekty.

Kdy: 13. - 19. března 2025
Kde: Praha, ČR
Uzávěrka pro přihlašování: 15. listopadu 2024


Přihlašovací formuláře pro připravované projekty najdete ZDE, pro hotové filmy pak najdete TADY.

Co hledáme?

Kreativní celovečerní dokumentární filmy nebo dokusérie ze střední a východní Evropy (viz seznam způsobilých zemí) ve fázi vývoje, produkce nebo postprodukce, nebo hotové krátké i celovečerní filmy. 

Celovečerní projekty a dokusérie se mohou zúčastnit 24. ročníku East Doc Fora, nejstaršího a největšího pitchingu v regionu. Účast zahrnuje pětidenní školení a přípravu na pitch, příležitosti pro networking a individuální schůzky s pozvanými decision-makery.

Můžete se také zúčastnit East Doc Marketu, který nabízí příležitost setkat se s mezinárodními sponzory, vysílateli, distributory, obchodními zástupci a zástupci festivalů formou předem naplánovaných individuálních schůzek.

Dokončené filmy a hrubé střihy mohou být vybrány na East Silver Market a zúčastnit se předem domluvených individuálních schůzek s mezinárodními decision-makery, festivalovými selektory a obchodními zástupci.

East Doc Platform pořádá Institut dokumentárního filmu ve spolupráci s Mezinárodním festivalem filmů o lidských právech Jeden svět.

Více informací včetně přihlášky najdete TADY.

Kontakt:
Zdeněk Blaha / Manažer East Doc Platform: zdenek@dokweb.net

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace