EAST DOC PLATFORM

EAST DOC MARKET

EAST DOC INTERACTIVE

EAST DOC FORUM

Tématem East Doc Platform je: PŘÍTOMNOST, KTERÁ TRVÁ…

9. 2. 2017

Autor: Miriam Ryndová

Při festivalu Jeden svět se ve dnech 6. — 12. března uskuteční akce East Doc Platform, určená především filmovým profesionálům, pořádaná Institutem dokumentárního filmu. Zúčastní se jí téměř 400 hostů z celého světa, včetně 70 klíčových distributorů, festivalových dramaturgů, zástupců světových TV stanic, sales a fondů, kteří přijedou vybírat ty nejslibnější dokumentární projekty ze střední a východní Evropy. Režiséři a producenti projektů vybraných na aktivity Project Market, East European Forum a Doc Tank zde mohou navázat spolupráci, získat podporu, ceny, nové kontakty a znalosti. Chcete být také u toho? Kupte si Industry akreditaci.

"V době, kterou charakterizuje zahlcení informacemi, podporujeme autorský dokumentární film, který se v trysku současnosti vědomě zastavuje, upíná pozornost na detail a promýšlí tak závažná témata z nové perspektivy," říká Filip Remunda, spoluzakladatel a člen rady IDF.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace