EX ORIENTE FILM

Přihlášky na Ex Oriente Film 2017 byly uzavřeny

5. 5. 2017

Autor: Marta Obršálová

Přihlášky na 15. ročník workshopu Ex Oriente Film, organizovaný Institutem dokumentárního filmu, jsou nyní uzavřeny. Velice nás těší vysoký počet přihlášených projektů, ketré přišly ze 40 zemí ze všech koutů světa. V těchto dnech jsou všechny přihlášené projekty pečlivě pročítány a posuzovány členy výběrové komise. Názvy dvanácti vybraných projektů, i případných náhradníků, kteří se zúčastní nadcházejícího cyklu celoročního workshopu, zveřejníme zde na webu a na Facebooku IDF 18. května 2017.

První z celkem tří týdenních setkání workshopu Ex Oriente Film se bude tradičně konat v malebném chorvatském městečku Split, ve spolupráci s produkční společností Hulahop, ve dnech 26. června až 1. července. O své znalosti a zkušenosti se s účastníky na 1. workshopu podělí a zpětnou vazbu jim v roli tutorů poskytnou mezinárodně uznávaní profesionálové v oblasti dokumentární tvorby. Mezi lektory, kteří již přislíbili svoji účast na prvním EX ORIENTE FILM workshopu v chorvatském Splitu, jsou: Thomas Balmès, Philippe Bellaiche, Ziga Virc, Christine Camdessus, Siniša Juričić, Jan Gogola, Iikka Vehkalahti, Mikael Opstrup, Ivana Pauerová Miloševičová a Filip Remunda.

Děkujeme všem za čas věnovaný přihláškám a těšíme se, s jakými podnětnými tématy se letos setkáme a jaké slibné projekty budeme moci provázet během jejich vývoje.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace