DAFilms.cz uvádí: Krátká radost online

13. 10. 2018

Autor: Hana Šilarová

Rozhodněte o vítězi soutěžní sekce MFDF Ji.hlava! Krátká radost je tradiční soutěžní sekce MFDF Ji.hlava, která představuje ty nejlepší krátké dokumenty z celého světa. Letos podruhé se všechny soutěžní filmy představují ve světové premiéře online na DAFilms.cz. A kdo je v porotě? Vy!

Podívejte se zdarma na výběr kraťasů a sami rozhodněte, který je podle vás ten nejlepší! Mezi nominovanými filmy naleznete krátké snímky Radu Judeho či Deborah Stratmanové. Vítězný film získá cenu diváků DAFilms, která bude předána na Slavnostním zahájení MFDF Ji.hlava dne 25. října 2018. Cena zahrnuje nominaci do širšího výběru amerických Oscarů a také online distribuci a propagaci na portálu DAFilms.cz v hodnotě 3000 euro.

Zhlédnout všechny nominované filmy a hlasovat můžete zde.

Pro přehrání filmů stačí být zaregistrovaný na webu DAFilms, poté můžete hlasovat přímo na webu. Hlasování končí v neděli 21. října o půlnoci středoevropského letního času.

O DAFilms.cz
Portál DAFilms.cz patří k nejstarším webovým filmovým portálům na světě, byl založen již v roce 2006. Jeho posláním je popularizovat českou i mezinárodní dokumentární kinematografii a vytvořit unikátní veřejně přístupnou videotéku, v níž se dnes nachází přes 1 700 pečlivě vybraných filmových titulů. Na dramaturgii portálu se podílí sedm prestižních evropských dokumentárních festivalů. Českým zástupcem v tomto sdružení je MFDF Ji.hlava, který portál před více než deseti lety založil.

Doc Alliance tvoří sedm dokumentárních festivalů:
CPH:DOX, Doclisboa, Docs Against Gravity FF, DOK Leipzig, FIDMarseille, Ji.hlava IDFF, Visions du Réel

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace