EX ORIENTE FILM

EAST DOC MARKET

EAST DOC INTERACTIVE

Na East Doc Platform se přihlásilo přes 200 projektů!

14. 12. 2015

Autor: Filip Šebek

7. března 2016 odstartuje v Praze pátý ročník největší dokumentární akce svého druhu ve střední a východní Evropě s názvem East Doc Platform. Akce organizovaná Institutem dokumentárního filmu při festivalu Jeden Svět nabídne kromě tradičních setkání dokumentárních profesionálů, workshopů, přednášek, pitchingů, networkingových akcí a dalších aktivit také prezentaci připravovaných projektů. Tyto projekty se budou ucházet o hodnotné ceny včetně Ceny East Doc Platform spojené s finanční podporou ve výši 7500€.

Na pátý ročník East Doc Platform se přihlásil rekordní počet více jak 200 projektů ve fázi vývoje, výroby či postprodukce. Projekty se mohly hlásit na tři různé aktivity: East European Forum, Project Market a Doc Tank. Chtěli bychom všem autorům či producentům přihlášených projektů moc poděkovat za zájem zúčastnit se našich aktivit a popřát poklidné prožití vánočních svátků. Vybrané projekty budou zveřejněny v polovině ledna 2016.
Další uzávěrka přihlášek na aktivity IDF bude v novém termínu 4. května 2016. Půjde o přihlášky na celoroční workshop autorského dokumentárního filmu Ex Oriente Film určeného projektům ve fázi vývoje a počáteční fáze produkce.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace