EAST SILVER

Salt from Bonneville součástí East Silver Karavany

20. 1. 2020

Autor: Veronika Zýková

Salt from Bonneville Simona Mozgovyiho je novým přírůstkem do East Silver Karavany, která pečuje o festivalovou distribuci vybraných filmů. Snímek získal na festivalu Beldocs 2019 od IDF cenu East Silver Karavany pro nejlepší celovečerní dokumentární projekt na pitchingu s vysokým mezinárodním potenciálem. 

Dobrodružný příběh dvou mužů z Ukrajiny, Nazara a Maxe, a sovětské motorky - a jejich ambiciózního cíle, který si vytyčili: překonat světový rekord na solných pláních Bonnevillu v americkém Utahu. Tato solná poušť je místem setkání stovek lidí z celého světa, kteří investují miliony dolarů do svého snu stát se dalším šampionem závodu. Nazar a Max tráví veškerý čas montováním svého motocyklu v malé garáži na předměstí Kyjeva, cestují stovky kilometrů a překonávají nespočet překážek, aby si splnili svůj sen. A potom, na druhé straně světa, si uvědomí, proč tam jsou.

Salt from Bonneville
Režie: Simon Mozgovyi
Kamera: Simon Mozgovyi, Denis Melnik, Sergii Stetsenko, Dmytro Gorash
Střih: Simon Mozgovyi, Sergii Naida
Produkce: Maksim Leschanka, Anton Khilman, Taras Bosak, Artem Koliubaiev, Anton Khilman
Ukrajina, Polsko, Gruzie
2020

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace