EAST DOC PLATFORM

EAST DOC MARKET

EAST SILVER

EAST DOC INTERACTIVE

EAST DOC FORUM

ČESKÝ DOKUMENT

Akreditujte se na East Doc Platform 2016!

5. 2. 2016

Autor: Barbora Holková

Již za měsíc vypukne v Praze pátý ročník největší dokumentární akce svého druhu, East Doc Platform, pořádané Institutem dokumentárního fimu při mezinárodním festivalu dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět. Opět na ni přijede téměř 400 mezinárodních hostů, ať už jsou to pozvaní tutoři - uznávaní profesionálové v oblasti dokumentární tvorby a distribuce, kteří se podělí o své zkušenosti; festivaloví a televizní dramaturgové či sales agenti, kteří přijíždí vybírat z těch nejslibnějších filmů a projektů ze střední a východní Evropy či samotní režiséři a producenti, kteří naopak hledají dramaturgickou, finanční a distribuční podporu, nové kontakty a inspiraci.

Co: Vstup na otevřený Industry program EDP a vstup na projekce a další program festivalu Jeden Svět
Kdy: 7. - 13. března 2016
Kde: Praha


Kromě tradičních klíčových aktivit pro tvůrce vybraných projektů, East Doc Platform opět nabídne také bohatý otevřený Industry program, zahrnující přednášky, případové studie a masterclasses uznávaných světových odborníků, veřejné prezentace připravovaných dokumentárních projektů a projekce, které by si žádný dokumentární tvůrce, producent ani divák neměl nechat ujít.

Letošní ročník chystá opět i řadu programových novinek: například prezentaci "Připravované české dokumenty", na níž pět dokumentárních projektů dostane příležitost prezentovat se před publikem z řad pozvaných zástupců prestižních mezinárodních filmových festivalů i veřejnosti, nebo konferenci KineDok, zaměřenou na alternativní formy distribuce. 

Pokud nebudete prezentovat svůj projekt na některé z aktivit EDP (East European Forum, Project Market, Doc Tank, East Silver), ale chcete být v centru dění, zúčastnit se otevřeného Industry programu, mít svůj profil v databázi hostů, tištěném Industry guidu a využít příležitosti k mezinárodnímu networkingu s významnými profesionály ze světa dokumentárního filmu, můžete si pořídit INDUSTRY AKREDITACI EDP. 

Industry akreditace EDP zahrnuje:

-  volný vstup vstup na otevřený industry program EDP a festivalu Jeden svět
-  přístup do videotéky East Silver i videotéky Jednoho světa
- volný vstup na všechny na projekce všech filmů a otevřený industry program Jednoho světa

Cena IDF Industry akreditace je 50€/1350 Kč

Registrovat se můžete skrze ONLINE FORMULÁŘ ZDE nejpozději do 25. února 2016.

Máte-li jakékoli dotazy týkající se akreditací, kontaktujte prosím Petru Kučerovou na guest@dokweb.net.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace