KINEDOK

ČESKÝ DOKUMENT

Pusťte si náš nový rádiový spot!

8. 10. 2020

Autor: IDF

Institut dokumentárního filmu představuje nový rádiový spot, na kterém spolupracovaly výrazné osobnosti: herec Jan Přeučil, zpěvák Travis O´Neill, herečka Kateřina Kaira Hrachovcová a zástupce nejmladší generace, Alan, žák Základní Školy Hostivice, všichni bez nároku na honorář ve prospěch projektu, který Institut dokumentárního filmu realizuje pod názvem Dokumentární film – svět, který žijeme.

Doufáme, že spot, který můžete slyšet již nyní na Radiu 1, si získá pozornost našich stávajících fanoušků, ale také diváků, kteří se zatím nedostali k nabídce kvalitní autorské dokumentární tvorby, jejíž vznik a distribuci zajišťuje Institut dokumentárního filmu již dvacet let a prostřednictvím platformy KineDok realizuje projekce filmů na netradičních místech v sedmi evropských zemích.

KineDok nově odstartoval spolupráci se školami, které projevily zájem založit filmový klub a nabídnout studentům i pedagogům novou zajímavou vzdělávací aktivitu. Patronem nového projektu Dokumentární film – svět, který žijeme, se stal významný výtvarník Jiří Votruba (na fotce níže), který jej rovněž zpracoval do grafické podoby, kterou můžete vidět na fotogafiích. Více se dočtete zde.

Hudba k rádiovému spotu je z písně Rider, autory skladby jsou Travis O´Neill, Guy Bennet a Jakub Studený, členové kapely The Low-Dead.

Foto: Milan Mošna







zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace