IDF INDUSTRY SESSIONS

ONLINE

Panelová diskuze: Natáčení v čase korony (4. 11. od 18:00)

2. 11. 2020

Autor: Veronika Zýková

Sledujte online diskuzi Natáčení v čase korony (Filming in the Time of Corona) živě na naší facebookové stránce ve středu 4. 11. od 18:00 (v angličtině). O svých zkušenostech s natáčením během korony pohovoří uznávané producentky Vanja Jambrović, Ada Solomon a Christian Popp (producent,  šéf FIPADOC Industry Days). Diskuzi moderuje Brigid O'Shea (DOK Industry, DAE).

Řada zemí zažívá druhý lockdown a my vám přinášíme druhou diskuzi ze série IDF Industry Sessions, které nabídnou bohatý program v tomto i následujícím roce. Zkušenost mnoha lidí během pandemie Covid-19 potvrdila, že bez umění, zejména hraných a dokumentárních filmů a sérií, které sledujeme online téměř každodenně, nedokážeme žít. Ale co lidé, kteří tento obsah vytváří? Jaká je jejich zkušenost s pandemií? Jakým výzvám čelili během výroby a postprodukce? Které etické otázky museli řešit? Byli připraveni na nepředvídatelný a dlouhotrvající vývoj pandemie? A přinesla pandemie nějaké pozitivní a nové nápady do jejich projektů?

To jsou některé z otázek, kterým se budeme věnovat. Diskutovat budou mezinárodně uznávané producentky Vanja Jambrović Ada Solomon a Christian Popp (producent, šéf FIPADOC Industry Days). Diskuzi moderuje Brigid O'Shea, vedoucí DOK lndustry na festivalu DOK Leipzig a spoluzakladatelka Documentary Association of Europe (DAE).

Živý stream se spustí v 18:00 přímo ve facebookové události a na stránce IDF.

Čtětě také: Panelová diskuze: Protesty a běloruské sesterství

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace