IDF INDUSTRY SESSIONS

ONLINE

Panelová diskuze: Filmové festivaly v roce 2021

16. 11. 2020

Autor: Veronika Zýková

Sledujte 18. 11. od 18:00 na našem Facebooku panelovou diskuzi Film Festivals in 2021 ze série IDF Industry Sesssions. Pozvání přijaly Melanie Iredale (Sheffield Doc/Fest), Victoria Leshchenko (Docudays UA), Christine Camdessus (FIPADOC) a Rebecca De Pas (Visions du Réel). Diskuzi bude moderovat Marta Balaga (filmová novinářka, Cineuropa).

Facebooková událost

2020 je klíčovým rokem pro řadu filmových festivalů. Kvůli pandemii Covid 19 a vládním opatřením po celém světě bylo mnoho festivalů zrušeno, odloženo, přesunuto kompletně online či se uskutečnilo hybridně. Co organizátorům filmových festivalů přinese rok 2021? Jak pandemie ovlivnila jejich skladbu programu? Je jednodušší získat nové diváky? A jak dosáhnout festivalové atmosféry, když filmy sledujeme doma, nikoli společně v kině? Na které festivaly byste měli přihlašovat své nové filmy? To budou některé z otázek, kterým se budeme věnovat v naší diskuzi.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace