IDF INDUSTRY SESSIONS

ONLINE

Nenechte si ujít online diskuzi Christmas VoD Selection (16. 12.)

9. 12. 2020

Autor: Veronika Zýková

V poslední letošní IDF Industry Session nazvané Christmas VoD Selection ve středu 16. 12. od 18:00 budeme mluvit nejen o skvělých filmech, které na vánoční svátky připravily VoD platformy, ale také o prostředí, ve kterém fungují. Jaký je jejich obchodní model? Jak vybírají filmy do svého katlaogu? Jaké oblasti pokrývají? O tom a mnohém dalším budou diskutovat Agustina Lumi (Eurovod Pro), Diana Tabakov (Doc Alliance Films), Sylvain Baldus (Tënk) a Sasa Stanisic (Cinesquare a CutAway). Diskuzi, která se uskutečení v angličtině, bude moderovat filmová kritička Marta Balaga.



Facebooková událost
Live stream

VoD (video-on-demand) je nejrychleji rostoucí oblastí audiovizuálního trhu posledních let. Podle studie Eurovodu “lockdown odhalil, zvýraznil a urychlil již dříve existující trendy VOD" v oblasti globálních, ale také nezávislých evropských platforem. V této IDF Industry Session nazvané Christmas VoD Selection ve středu 16. 12. od 18:00 budeme mluvit nejen o skvělých filmech, které na vánoční svátky připravily VoD platformy, ale také o prostředí, ve kterém fungují. Jaký je jejich obchodní model? Jak vybírají filmy do svého katalogu? Jaké oblasti pokrývají? Co mohou přinést filmařům z hlediska sdílení příjmů, publika, propagace a dosahu?

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace