PL

2016

75 min

Dokončený

You Have No Idea How Much I Love You

Nawet nie wiesz, jak bardzo cię kocham

Režie: Paweł Łoziński

Synopse

Co opravdu znamená slovo "láska"? Během našich životů si s našimi blízkými vytváříme pouta, která nám časem připadají nezpřetrhatelná. Film vypráví tragický příběh dvou žen, matky a dcery, které jsou spolu svázány problematickými, komplikovanými city. Pro protagonistky je zásadní událostí setkání se s třetí osobou - zkušeným terapeutem - cizincem, ze kterého se stane blízká osoba. Jeho hlavní zbraní jsou slova a empatie.

Paweł Łoziński nám otevírá dveře do soukromé hodiny terapie. Prostřednictvím intimní konverzace tří lidí se na povrch dostávají staré rány a hluboko skryté emoce. Budou schopny vystoupit z začarovaného kruhu nekončící zášti?

Články

Snažil jsem se zachytit všechny pocity a drobná pohnutí, říká Paweł Łoziński o svém posledním filmu
24. 4. 2017

Snažil jsem se zachytit všechny pocity a drobná pohnutí, říká Paweł Łoziński o svém posledním filmu

EX ORIENTE FILM EAST DOC PLATFORM
S Pawlem Łozińskim jsme se bavili o jeho posledním filmu Vůbec netušíš, jak moc tě miluji, který je považován za inovativní, protože se v rámci žánru dokumentárního filmu věnuje novým tematickým oblastem a zkoumá nezmapované prostory.
číst více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace