East Doc Platform

Ceny EDP

Mezinárodní porota ocení nejlepší projekt ve fázi vývoje a výroby Cenou East Doc Platform v hodnotě 7 500 eur. Udělená finanční podpora pomůže filmařům v dalším vývoji jejich dokumentárního filmu.

Generální mediální partner Česká televize vyhlásí vítěze Koprodukční ceny ČT spojenou s finanční podporou v hodnotě 150 000 Kč.

Všechny projekty vybrané na East Doc Platform 2018 budou soutěžit o Cenu HBO Europe v hodnotě 2 000 eur věnovanou na vývoj projektu.

Current Time TV předá finanční odměnu nejlepšímu režisérovi. 

Cena Zlatý trychtýř je každoročně udělena týmu, který v rámci ročního cyklu workshopu Ex Oriente Film prošel se svým projektem nejvýraznějším vývojem. Vítězný tým získá 1000 eur na další vývoj a mezinárodní propagaci svého připravovaného dokumentárního filmu.

Cena Sunny Side of the Doc
Díky této ceně dvě její výherce získá místo na pitchingu, dvě volné akreditace na Sunny Side a ubytování na dvě noci pro tvůrčí tým, jenž stojí za projektem, který obdržel na EDP 2019 tuto cenu. 30. ročník Sunny Side of the Doc se uskuteční v La Rochelle 24.-27. června 2019.

Díky partnerství s klíčovými evropskými festivaly každoročně jeden z projektů získá přístup na IDFA Forum, Speed Meetings v rámci DocsBarcelona, DOK Leipzig DOK Co-Pro Market a prezentaci DOK Preview.

Kontakt:
Zdeněk Blaha, Vedoucí: zdenek@dokweb.net


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace