ČESKÝ DOKUMENT

Rozhovor

TRUE STORY PODCAST

ONLINE

True Story, epizoda 12: Každá minuta života

18. 8. 2021

Autor: Veronika Zýková

Nová epizoda 2. řady podcastové série True Story přináší rozhovor Ivony Remundové s režisérkou Erikou Hníkovou a producentem Jiřím Konečným o filmu Každá minuta života, jenž sleduje mažele Hanuliakovy, kteří se při výchově rozhodli následovat cestu takzvané Kamevédy, komplexního rozvoje pohybových schopností i intelektu dítěte. Erika a Jiří hovoří o procesu natáčení, rodičovství, očekáváních a mnohém dalším. Každá minuta života bude mít světovou premiéru na MFF Karlovy Vary 21. srpna 2021. Snímek byl prezentován na Czech Docs... Coming Soon v rámci East Doc Platform 2020.

Poslechněte si podcast True Story na Soundcloud | Spotify | Apple Podcasts | Podbean | Anchor 


Čas dětství má nesmírnou cenu, jenže jak mu dát skutečný smysl? Slovenští manželé Hanuliakovi se při výchově rozhodli následovat cestu takzvané Kamevédy, komplexního rozvoje pohybových schopností i intelektu dítěte. Čtyřletému synovi Miškovi podřídili vše; touží, aby se stal vrcholovým sportovcem i perfektním člověkem. Od narození setřeli rozdíl mezi tréninkem a hrou, i z prostého povídání u snídaně udělali mentální cvičení. Ve své hloubce unikátní, lehkou režijní rukou vedená úvaha o výchově dětí dokumentuje rok Miškova života, z nějž ani minuta nepřišla nazmar, neboť pro nudu nezbývá místo a odpočinkem se jen nadechuje před dalším výkonem. (Martin Horyna, KVIFF)

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace