EX ORIENTE FILM

EAST SILVER

IDF INDUSTRY SESSIONS

ONLINE

Tvůrčí dialog: Boylesque (30. 11.)

22. 11. 2022

Autor: Veronika Zýková

Připojte se ve středu 30. listopadu v 18:00 k online Tvůrčímu dialogu: Boylesque s režisérkou Bognou Kowalczyk, producentkou Katarzynou Kuczyńskou a lektorkou Ivanou Pauerovou Miloševičovou.

Boylesque je hořkosladký příběh o tom, jak žít naplno, nebrat ohled na svůj věk a odmítat se přizpůsobit společenským normám. Queer performer Lulla La Polaca se nevzdal touhy najít lásku, ačkoli jeho osmdesátileté tělo a svět, který by ho rád označil za seniora, občas nedokážou držet krok s jeho touhami.

Facebooková událost



Boylesque je celovečerním režijním debutem Bogny Kowalczyk a vznikl v mezinárodní koprodukci společností HAKA Films, HBO Max a Bionaut.

Film měl světovou premiéru na festivalu Hot Docs 2022, národní premiéru na filmovém festivalu v Krakově 2022 a byl uveden na řadě mezinárodních festivalů.

IDF Industry Sessions pod hlavičkou Creative Dialogue (Tvůrčí dialog) představují režiséry/ky a producenty/ky výjimečných dokumentárních projektů a lektory/ky, kteří se setkali během workshopu Ex Oriente Film a během East Doc Fóra, pořádaného Institutem dokumentárního filmu. 
 

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace