EAST SILVER

Short Pitch na Millenium Docs Against Gravity: Přihlašujte své filmy

5. 4. 2023

Autor: Veronika Zýková

Do 13. 4. (prodloužená uzávěrka: 17. 4.) se můžete přihlásit do programu Short Pitch pro tvůrce a tvůrkyně krátkých dokumentárních filmů (do 40 minut) ve fázi hrubého střihu z regionu střední a východní Evropy. Pět vybraných filmů bude představeno formou pitchingu sales agentům, distributorům a zástupcům festivalů a televizí 14. května ve Varšavě na festivalu Millenium Docs Against Gravity. 

Cílem programu Short Pitch je propagovat a podporovat dokumentární filmy z regionu střední a východní Evropy a poskytnout prostor pro navazování kontaktů mezi tvůrci, producenty, sales agenty, distributory, zástupci festivalů a televizí. Samotnému Short Pitchi bude předcházet krátké intenzivní školení zaměřené na pitching. Moderace se ujme Emilia Mazik.

ONLINE PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ (zdarma)
Guidelines

Organizuje Institut dokumentárního filmu ve spolupráci s Millennium Docs Against GravityDAE - Documentary Association of Europe.

Short Pitch je jednou z aktivit East Silver, jedinečného filmového trhu, jež se věnuje výhradně dokumentárním filmům střední a východní Evropy. Hlavním cílem trhu je podpora distribuce a propagace dokumentárních snímků z tohoto regionu.

[Aktualizace 13. 4.]

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace