EAST DOC PLATFORM

Přihlaste svůj film na East Doc Platform 2018

19. 9. 2017

Autor: Marta Jallageas

Největší mezinárodní filmový trh regionu střední a východní Evropy zve režiséry a producenty, aby na 7. ročník East Doc Platform přihlásili své projekty ve všech fázích vývoje, produkce a postprodukce. Vedle tradičních programů proběhne v rámci Fóra i pitching interaktivních projektů a historicky poprvé se EDP otevírá také krátkým filmům.

Kdy: 3. - 9. března, 2018
Kde: Praha, Česká republika
Uzávěrka přihlášek: 10. listopadu 2017

Více informací a přihlášku najdete ZDE.

Autorské CELOVEČERNÍ PROJEKTY ve fázi vývoje/rané projekce zveme na 16. ročník East Doc Forum - nejstarší a největší pitching forum v regionu, které pomohlo na svět již téměř 150 dokumentárním projektům, včetně takových mezinárodních hitů jako Slepé Lásky, Dominový Efekt, nebo Králík po Berlínsku. Pitchingu předchází pětidenní přípravný workshop. Bezprostředně po pitchi pak následují dva dny tzv. “feedback round tables” a individuálních schůzek.

East Doc Market nabízí CELOVEČERNÍM projektům a SERIÁLŮM v pozdní fázi produkce a postprodukci možnost setkat se individuálně s více než 100 zástupci mezinárodních fondů, televizí, distributorů, sales agentů a festivalů. Během dvou dnů proběhne více než 400 individuálních schůzek.

Trans-mediální či interaktivní projekty, které hledají nové cesty, jak propojit inovativní technologie k dokumentárnímu vyprávění, mohou hledat partnery v rámci pitche East Doc Interactive, který je součástí Fóra. Autoři zde získají nejen zpětnou vazbu na dramaturgii i producentskou strategii, ale i individuální schůzky s fondy a televizemi, které s interaktivními formáty pracují.

Díky spolupráci s Filmovým Institutem Tribeca a jeho novou distribuční iniciativou IF/Then se vůbec poprvé na East Doc Platform představí i KRÁTKÉ dokumentární projekty. Až šest projektů bude vybráno k účasti na IF/Then Short Pitch a individuálních schůzkách na Marketu. Vítězný pitch získá od IF/Then dotaci do výše 20,000 USD a roční podporu distribuce od Filmového Institutu Tribeca.

Těšíme se na Vaše projekty!

Kontakty:
Tereza Šimíková / East Doc Platform, vedoucí: market@dokweb.net
Kristyna Balaban / East Doc Forum, vedoucí: kbalaban@dokweb.net
Zdeněk Blaha / East Doc Interactive, vedoucí: zdenek@dokweb.net

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace