EX ORIENTE FILM

ČESKÝ DOKUMENT

Nabídka pro české producenty a režiséry: Konzultujte své projekty s tutory Ex Oriente Film v Jihlavě!

9. 10. 2017

Autor: Anna Kaslová

Při příležitosti konání MFDF Ji.hlava pořádá Institut dokumentárního filmu druhé setkání workshopu Ex Oriente Film, které bude probíhat od 23. do 28. října v hotelu Gustav Mahler a v kině Dukla v Jihlavě. Program workshopu nabídne několik výjimečných přednášek, projekcí i masterclassů, které budou přístupné dokumentárním profesionálům i zájemcům z řad veřejnosti.

Čeští režiséři a producenti mohou zároveň využít možnosti zdarma konzultovat své dokumentární projekty s hlavními zahraničními lektory workshopu - programovým ředitelem European Documentary Network Mikaelem Opstrupem či producentkou a spoluzakladatelkou skandinávské produkční společnosti Stray Dog Productions Kristine Ann Skaret.

Konzultace pro české režiséry a producenty budou probíhat dne 26. 10. v hotelu Gustav Mahler. Každý projekt bude mít 40 minut času. V případě zájmu o konzultace se, prosím, obraťte na Terezu Ritterovou nejpozději do úterý 17. října. Nutným předpokladem na konzultacích je zaslání námětu na připravovaný dokumentární film v anglickém jazyce.

Celý program workshopu Ex Oriente Film i konzultace s tutory probíhají v anglickém jazyce.
Otevřený program workshopu najdete zde

Termín a místo konzultací: 26. 10. 2017, hotel Gustav Mahler (ul. Křížová 4, Jihlava)
Náměty posílejte do úterý 17. října, 2017
Kontaktní osoba: Tereza Ritterová, +420
608 583 158,  tritterova@dokweb.net

Budeme se těšit na Vaše projekty!

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace