Všechny štítky

Speciální projekce Místa pro lásku připomene běloruské filmaře

27. 5. 2020

Autor: IDF

14. května zemřeli při dopravní nehodě na cestě z natáčení v běloruském Gomelu producent Vladimir Michailovski a zvukař Max Gavrilenko. Režisérka Ljubov Zemcova bojovala o život v nemocnici, bohužel zraněním podlehla 22. května 2020.

Ljubov Zemcova se zúčastnila workshopu Ex Oriente Film 2017 a East Doc Platform 2018, kde vyvíjela a představila svůj film Místo pro lásku (The Place of Love), který se následně stal součástí East Silver Karavany. Vladimir Michailovski byl jeho producentem. Institut dokumentárního filmu by tyto talentované běloruské filmaře rád připomněl speciální projekcí právě tohoto snímku v rámci Dokumentárního pondělí v pražském kině Světozor 8. června od 20:45. Vstupenky jsou v prodeji zde, k facebookové události se můžete připojit tady. Film bude v rámci České republiky k dispozici rovněž online po omezenou dobu na Dafilms.cz. Děkujeme distribuční společnosti Cat & Docs za poskytnutí práv k filmu.

Podpořit rodiny zesnulých běloruských filmařů můžete ZDE.

Facebooková událost projekce
Lístky v prodeji

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace