EAST DOC PLATFORM

Blíží se uzávěrka East Doc Platform 2021

26. 10. 2020

Autor: Veronika Zýková

Přihlašujte své autorské celovečerní dokumentární projekty, doku-série a transmediální projekty na 10. ročník East Doc Platform, který se uskuteční 6.–12. března 2021. Uzávěrka je 13. listopadu 2020. Přihlašování je zdarma.

PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ
 (jednotný pro všechny projekty)
Před přihlášením projektu si, prosím, přečtěte Guidelines.
Veškeré materiály jsou v angličtině

Zajímá vás, jak bude East Doc Platform 2021 vypadat? Které projekty se mohou přihlásit? S kým se na East Doc Platform můžete potkat? Odpovědi na tyto otázky najdete ZDE.

East Doc Platform je největší platformou svého druhu umožňující navázat spolupráci s mezinárodními partnery v oblasti koprodukce, financování a distribuce dokumentárních projektů ze střední a východní Evropy. Každoročně se zde klíčoví producenti, televizní i festivaloví dramaturgové a distributoři z celého světa setkávají s dokumentaristy připravujícími své projekty.

East Doc ForumPitching pro středo- a východoevropské autorské dokumenty a doku-série ve vývoji a výrobě

East Doc MarketPředdomluvené individuální schůzky s decision makery pro dokumentární projekty v postprodukci.

East Doc Series: Zbrusu nová aktivita reagující na vzrůstající zájem o doku-série. Až pět vybraných projektů se zúčastní pitchingu East Doc Forum a individuálních schůzek na East Doc Marketu

East Doc Interactive: Součást East Doc Fóra, šestidenní workshop s pitchingovými a networkingovými možnostmi pro dokumentární projekty s VR a interaktivními prvky ve vývoji nebo výrobě.

Svůj projekt můžete na East Doc Platform přihlásit přímo přes platformu Pitch the Doc. Žádné zbytečné vyplňování formulářů navíc! Rychlé přihlášení vám umožní jednoduchý export dat k vašemu projektu z účtu na platformě Pitch the Doc a přímé přihlášení na East Doc Platform.

Pokud ještě nemáte profil na Pitch the Doc nebo byste rádi věděli více o tom, jak se zaregistrovat a zviditelnit svůj projekt, navštivte pitchthedoc.com.


East Doc Platform je organizována Institutem dokumentárního filmu.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace