East Doc Platform

East Doc Interactive

Tři vybrané interaktivní, hybridní, cross-mediální nebo VR projekty budou představeny v rámci East Doc Interactive prezentace určené zahraničním profesionálům z oblasti digitálních médií a interaktivních webových projektů, zástupcům televizí, online médií, fondů a konzultantů na poli interaktivního vyprávění. Interaktivní pitch formou kulatého stolu, pořádaný v rámci East Doc Fóra, je klíčovým místem pro vytváření nových partnerství, zajištění dalšího financování, ale i získání zpětné vazby co se týče mezinárodního trhu.

Kdy: 8. března od 10:00 - 13:30
Kde: Divadlo Image, Praha

Vybrané projekty:
Crossed-Out Warsaw [Vyškrtnutá Varšava], r. Piotr Greiner, Marcin Adamski, Marcin Rysniak, p. Piotr Greiner (PL)
Twin Marilyn, r. Jasmina Kallay, p. Spencer Hunt, Sara Bozanic (USA, SI, HR)
Zapomenutá válka, r. Zdeněk Chaloupka, p. Jakub Pinkava, Radovan Síbrt a Zuzana Tichá (CZ, UA, RU)

Prezentace je otevřená všem typům interaktivních projektů, zahrnující jakékoliv projekty s inovativním přístupem k příběhu, jeho zpracování a formě. Stejně tak je určena i pro projekty jak cross-mediální, rozvíjející nové možnosti vyprávění, lineární dokumenty s interaktivní webovou částí, webdocs, multimediální projekty i virtuální realitu. Projekty mohou být v jakékoliv fázi vývoje, produkce nebo post-produkce. Výzva není určená pro dokončené projekty.

Ve spolupráci s id w | interactive documentary workshop (CH) a !FLab (BE), IDF vytváří síť pro výměnu know-how a zkušeností na poli interaktivních dokumentárních děl s cílem pomoci tak tvůrcům vyvíjet, produkovat a distribuovat své interaktivní projekty.

Kontakt:
Zdeněk Blaha / Vedoucí: zdenek@dokweb.net


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace