Networking

East Doc Series

Epizoda 1: Pilot

První session: “Epizoda 1: Pilot” – Baltic Sea Docs, Riga, Lotyšsko (2. a 7.–8. září 2020, online)

První session se uskuteční online v rámci programu Baltic Sea Docs a nabídne tři dny konzultací na tomto koprodukčním trhu a pitchingovém fóru pro oblast Baltu a okolních zemí.

Pro první session bude vybráno až 5 projektů (10 účastníků: režisérsko-producentské týmy) ve vývoji či výrobě ze střední a východní Evropy přihlášených v otevřené výzvě. Úvodní session nabídne networkingové příležitosti a online setkání s decision makery (zejména zástupci TV), ale také konzultace a zpětnou vazbu od expertů, producentů úspěšných doku-sérií ad.

PŘIHLAŠOVÁNÍ PROJEKTŮ PRO PRVNÍ SESSION SKONČILO 10. SRPNA.
Děkujeme!

Program nabídne:
○ Individuální konzultace, přednášky a případové studie věnované aspektům doku-sérií (produkce, financování, rozpočet, legální aspekty, ale také tutoring zaměřený na přípravu prezentovaných materiálů a pilotu pro další networking a trhy).
○ Předjednané individuální schůzky s decision makery
○ Kritéria výběru: zaměření na region střední a východní Evropy, projekty musí být ve fázi vývoje a mít minimálně tři epizody
○ Typy projektů: autorské doku-série / minisérie, doku-série zaměřené na příběh či na postavy, true-crime atd.
○ Decision makeři: producenti, zástupci evropských televizí a fondů, digitálních platforem a VoD

 

 


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace