EAST DOC PLATFORM

EAST SILVER

East Silver na East Doc Platform: uzávěrka 31. ledna!

9. 1. 2023

Autor: Veronika Zýková

Přihlašujte své filmy dokončené po 1. červenci 2022 a snímky ve fázi hrubého střihu do trhu East Silver, jehož 20. ročník se uskuteční na East Doc Platform (24.–⁠30. března 2023, Praha). Uzávěrka je již 31. ledna!

Open call je určen tvůrcům a tvůrkyním pracujícím se současnými náměty, jež se nebojí experimentovat s hranicemi žánrů, možnostmi filmového média, způsobem narace i zapojením publika. Vítáme filmy, které před kamerou iniciují nové situace a snaží se překročit tradiční způsoby nazírání témat, světa i své vlastní autorské angažovanosti a invence. Přihlásit se mohou dokumentární filmy dokončené po 1. červenci 2022, které nebyly dosud přihlášeny do trhu East Silver.

Deadline: 31. ledna 2023
Fokus: filmy dokončené po 1. červenci 2022 a ve fázi hrubého střihu
Kde: 20. ročník trhu East Silver konaný během East Doc Platform při festivalu Jeden svět v Praze
Kdy: 24.–30. března 2023

ONLINE PŘIHLÁŠKA (ZDARMA)

East Doc Platform je největší platformou k získání mezinárodních partnerů pro koprodukci, financování a distribuci dokumentárních projektů ve střední a východní Evropě. Každoročně se tu více než stovce klíčových producentů, televizních i festivalových dramaturgů a distributorů z celého světa představí přes 120 dokumentaristů a producentů. East Doc Platform pořádá Institut dokumentárního filmu ve spolupráci s festivalem Jeden svět.

East Silver podporuje a propaguje kvalitní dokumentární tvorbu z oblasti střední a východní Evropy. Do trhu East Silver je každoročně zařazeno přes 130 nejnovějších dokumentárních titulů festivalového i televizního formátu z více než 29 zemí.

Těšíme se na vaše filmy!

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace