East Doc Platform

O projektu

East Doc Platform (EDP) je největší platformou k získání mezinárodních partnerů pro koprodukci, financování a distribuci dokumentárních projektů ve střední a východní Evropě. Každoročně se tu více než stovce klíčových producentů, televizních i festivalových dramaturgů a distributorů z celého světa představí přes 120 dokumentaristů a producentů.

Kdy: 7.–13. března 2020
Kde: Praha

Facebooková událost

Vlajkovou lodí EDP je East Doc Forum. Pitching projektů ve fázi vývoje / rané produkce dává filmařům možnost upoutat pozornost v sále sedících decision makerů a získat nezbytné partnery pro dokončení filmů.

East Doc Market nabízí individuální schůzky s mezinárodními hosty autorům projektů ve fázi vývoje / výroby / postprodukce.

Součástí programu EDP je veřejná prezentace vybraných českých dokumentárních projektů ve fázi výroby / postprodukce Czech Docs… Coming Soon. Čeští producenti a režiséři zde prezentují své projekty zahraničním profesionálům.

Vybrané projekty mají zároveň šanci získat Cenu East Doc Platform. Mezinárodní porota ocení nejlepší projekt ve fázi vývoje a výroby cenou EDP v hodnotě 5 000 Eur. Udělená finanční podpora pomůže filmařům v dalším vývoji jejich dokumentárního filmu.  

Kontakt:
Zdeněk Blaha / Manažer: blaha@dokweb.net

East Doc Platform je organizována Institutem dokumentárního filmu ve spolupráci s Mezinárodním festivalem dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět.

9. ročník East Doc Platform se koná s finanční podporou Česko-německého fondu budoucnosti.










Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace