East Doc Platform

Delegace

V roce 2020 bude East Doc Platform hostit několik delegací zahraničních filmových profesionálů, kteří se seznámí s novými projekty, budou diskutovat o možnostech koprodukce a nových partnerstvích s filmaři ze střední a východní Evropy.

Německá delegace
Největší delegace profesionálů přijede ze sousedního Německa. Členy delegace budou renomovaní producenti, kteří mají zájem o koprodukci (Tondowski Films, inselfilm produktion, CORSO Film, Neue Celluloid Fabrik, fünferfilm), zástupci televizních stanic (ZDF/ARTE), sales agenti (New Docs, Deckert Distribution) a zástupci festivalů (DOK Leipzig, goEast, Berlinale).

Úterý 10. 3.: Německý den
V úterý se čeští filmaři setkají s německými hosty na East Doc Marketu, zúčastní se prezentace připravovaných českých filmů Czech Docs... Coming Soon a Německý den bude zakončen Česko-německou koprodukční večeří, neformálním networkingovým setkáním s českými producenty a zástupci české Asociace producentů v audiovizi.

Německá delegace je organizována ve spolupráci s DOK Leipzig a s finanční podporou Česko-německého fondu budoucnosti.

Rakouská delegace
East Doc Platform přivítá také delegaci filmových profesionálů z Rakouska, mezi hosty budou Ralph Wieser (Mischief Films), Johannes Rosenberger (Navigator Film), Filip Antoni Malinowski (Soleil Film) a sales agentky Elisabeth Grund (Autlook Filmsales) a Christa Auderlitzky (Filmdelights).

Rakouská delegace je organizována s finanční podporou Rakouského kulturního fóra v Praze.

Norská delegace
Na East Doc Platform 2020 zavítají: Cecilie Bjørnaraa (True Fiction), Carsten Aanonsen (Indie Film), Mette Cheng Munthe-Kaas (Ten Thousand Images) a Igor Devold (Aurora Film).

Setkání českých a norských filmových profesionálů se uskuteční ve spolupráci s dok.incubator a s podporou Fondů EHP a Norska 2014-2021.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace