EX ORIENTE FILM

Deadline Ex Oriente Film 2021 prodloužen

26. 4. 2021

Autor: Veronika Zýková

Přihlaste se na mezinárodní workshop Ex Oriente Film 2021 a spolupracujte na svém dokumentárním projektu s více než 25 předními filmovými režiséry, střihači, experty v oblasti vývoje, produkce a dalšími odborníky. Deadline je prodloužen do 30. dubna.

Open call je určen dokusériím a celovečerním dokumentárním projektům ve všech fázich vývoje a rané výroby. Přihlašovací online formulář je k dispozici zde (přihlášení je bez poplatku a je dostupné pouze v angličtině). Před přihlášením si, prosím, pročtěte naše Guidelines.

Během tří týdenních workshopů rozložených do devíti měsíců budou producentsko-režisérské dvojice konzultovat své připravované dokumentární projekty s více než 25 předními filmovými tvůrci a experty v oblasti vývoje, produkce a propagačních strategií. Hlavními tutory Ex Oriente Film jsou Iikka Vehkalahti, Mikael Opstrup, Ivana Pauerová Miloševičová a Filip Remunda.

Ex Oriente Film 2021 – časový harmonogram
1. workshop: 19.–24. června 2021 – Find Your Way – Vision, Space and Storytelling  online
2. workshop: říjen 2021 – Production and Story Development
3. workshop + pitching East Doc Forum: březen 2022 – Market, Here I Am!

Workshop Ex Oriente Film 2021 vyvrcholí pitchingem East Doc Forum v rámci East Doc Platform, kde účastníci představí své projekty předním evropským a severoamerickým producentům, distributorům, nákupčím a zástupcům televizí, filmových fondů a festivalů.
Kromě automatického zařazení do East Doc Fora mají účastníci workshopu možnost získat celou řadu stipendií a cen ve formě přímé finanční podpory, koprodukčních smluv, přístupu na přední evropské trhy a partnerských vzdělávacích programů.

Detailní informace o workshopu najdete zde.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace