EAST DOC PLATFORM

Přihlaste své projekty na East Doc Platform 2020

4. 9. 2019

Autor: Veronika Zýková

Přihlašujte své doku-série, dlouhometrážní i interaktivní projekty na 9. ročník East Doc Platform 2020, jež se uskuteční 7.–13. března 2020 v Praze během festivalu Jeden svět. Uzávěrka pro přihlašování je 8. listopadu 2019.

East Doc Platform je největší platformou svého druhu umožňující navázat spolupráci s mezinárodními partnery v oblasti koprodukce, financování a distribuce dokumentárních projektů ze střední a východní Evropy. Každoročně se zde klíčoví producenti, televizní i festivaloví dramaturgové a distributoři z celého světa setkávají s dokumentaristy připravujícími své projekty.

Kdy: 7.–13. března 2020
Kde: Praha, ČR
Uzávěrka pro přihlašování: 8. listopadu 2019
>>PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ<<

Dlouhometrážní projekty jsou zvány na 19. ročník East Doc Fóra. Nejstarší a největší pitchingové fórum ve středo- a východoevropském regionu zahrnuje také prezentaci transmediálních a VR projektů, jež jsou prezentovány pod hlavičkou East Doc Interactive.

Od roku 2001 bylo s přímou podporou East Doc Fóra dokončeno vice než 180 dokumentárních filmů, včetně oceňovaných snímků Over the LimitAž přijde válkaSofia’s Last AmbulanceVillage Without WomenUkrainian SheriffsŠvéd v žigulíku nebo Brothers

East Doc Market nabízí možnost setkat se zástupci mezinárodních fondů, televizí, distributorů a festivalů během předem sjednaných individuálních schůzek.

East Doc Platform pořádá Institut dokumentárního filmu ve spolupráci s Mezinárodním festivalem dokumentárních filmů s lidskoprávní tematikou Jeden svět.

Více informací včetně přihlašovacího formuláře najdete ZDE.

Těšíme se na vaše projekty!

Kontakt:
Zdeněk Blaha / Manažer East Doc Platform: zdenek@dokweb.net

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace